015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Applicatie-integratie

Geen eilandautomatisering meer

Zit er in jouw organisatie ook een gapend gat in de software die jullie bedrijfsproces zou moeten ondersteunen? Veel organisaties hebben wel een pakket voor financiën en misschien zelfs ook een pakket voor een deel van de ordermanagement, logistiek en productie.

Maar tussen al die verschillende software-onderdelen mist de verbindende factor. Die blijkt vaak te specifiek om er bestaande software voor te vinden en te complex om er alle afhankelijkheden mee af te dekken. De oplossing is maatwerk, maar daarvoor moet je de buidel trekken. Tot nu.

Neem afscheid van de chaos

Veel verschillende software zonder verband leidt al snel tot chaos. Handmatig overtikken, gegoochel met import- en export-bestanden en een onbeheersbare semi-automatisering via Excel, e-mail en allerlei tools die je wat verlichting bieden. Het gevolg? Zeer fragiele processen.

‘Veel verschillende software zonder verband leidt al snel tot chaos.’

Bovendien nemen medewerkers die ziek zijn, overstappen of met pensioen gaan hun kennis van hoe ze die processen uitvoeren mee. Met op zijn minst tijdelijke problemen en schade tot gevolg. Tijd om je applicaties eens en voor altijd goed te integreren.

Applicatie-integratie met Kjerner

Met Kjerner laat je de software alle hoeken en gaten van je bedrijfsproces ondersteunen en koppelen met je bestaande systemen. Zie het Alan Platform als de klei die je overal tussen stopt om van jouw software één geheel te maken.

Koppelen is één van de basisfunctionaliteiten in Alan, met als voordelen:

  • overzichtelijke en volledig controleerbare koppelingen;
  • altijd eenvoudig op maat te maken, dus ook voor je bestaande systemen;
  • ondersteuning van je gehele proces;
  • eenvoudiger aan te passen;
  • geen handmatige handelingen meer nodig.

Ondersteun je workflow optimaal, integreer al je belangrijke systemen met Alan.

De winst van integreren voor onze klanten

Voor onder meer Axa, Tata en Hydro hebben we al mogen laten zien dat er veel winst te halen valt door alles goed op elkaar aan te laten sluiten.  De grootste winst? Dat data ongehinderd door het bedrijf stroomt, zodat iedereen naar dezelfde data kijkt. Dat voorkomt fouten. De bonus? Gaandeweg bleek dat Alan steeds meer zaken beter op kon lossen dan de legacy software, zodat we die langzamerhand konden vervangen en we onze klanten van toekomstbestendige software konden voorzien.

De eerste koppeling maken?

Wij koppelen je graag aan onze experts. Samen met jou laten we jouw applicatielandschap beter werken voor je bedrijfsprocessen en kun je écht vooruit.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact