015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Business Process Management

Let the results drive your processes

Business Process Management is belangrijker dan ooit, want soepele processen houden je organisatie wendbaar en innovatief in een omgeving die zich snel ontwikkelt. Voorkom dat je processen een doel worden in plaats van een middel. Maak procesmanagement effectief met software die stabiel werkt en flexibel blijft.

Process Management met Kjerner

  • Processen die voor je werken in plaats van tegenwerken
  • Praktisch voor gebruikers en integraties
  • Future-proof, makkelijk te migreren

Als processen je minder productief maken

Veel organisaties focussen zich te veel op de verschillende stappen om tot gewenste resultaten of mogelijke alternatieve uitkomsten te komen. Daardoor hangen processen aan elkaar in een losstaand datamodel en mogelijk zelfs nog met een aparte laag aan businesslogica en is het lastig om te weten welke processen je kunt vervangen of simpelweg verwijderen.

Bekijk je de processtappen als aparte onderdelen binnen je applicatielandschap, dan kun je namelijk niet garanderen dat processen niet parallel hetzelfde doen of elkaar zelfs tegenwerken.

‘Dit maakt je organisatie log en bureaucratisch en belemmert innovatie.’

Bovendien maak je migraties naar een nieuwe set aan bedrijfsprocessen dan zeer ingewikkeld uitvoerbaar. Het gevolg? Processen gaan een eigen leven leiden en zijn niet meer een middel, maar een doel op zich. Als het proces maar goed gevolgd is. Dit maakt je organisatie log en bureaucratisch en belemmert innovatie.

Terug naar de kern met Kjerner

Bij Kjerner denken we niet in stappen, maar starten we bij het benodigde resultaat. Wat wil je klant? Wat is het primaire proces en welke rollen zijn er?

We beschrijven je gewenste resultaat in concrete deelresultaten en nemen dat overzichtelijk op in het applicatiemodel, zodat menselijke gebruikers en externe systemen ermee overweg kunnen. Ook beschrijven we hoe ze van elkaar afhangen.

Als er nog externe stappen nodig zijn om het proces in te richten, dan kun je die eenvoudig aan de structuur van deelresultaten koppelen. Zo maakt Kjerner procesmanagement eenvoudig. Zonder onnodige complexiteit, mét slimme logica.

Process Management bij Hydro en AXA

Kjerner ontwikkelde het Manufacturing Execution System (MES) waar de processen van onder meer Hydro en AXA Stenman op draaien. Verschillende processen staan in één samenhangend model, waarbij ook de samenhang tussen de processen is vastgelegd.

Van setup, kwaliteitscontrole, materiaalverbruik en productie, tot shift-wisselingen en incidentafhandelingen. Alle relevante tussentijdse situaties zijn tegelijkertijd beschreven in het applicatiemodel en zijn dus ook in geval van een migratie naar een nieuwe versie eenvoudig mee te migreren.

Begin bij de eerste stap

Wil je sturen op de resultaten van je processen, in plaats van op de stappen? Neem contact op met het team van Kjerner, wij adviseren je graag.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact