015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Digitale transformatie

Digitale ruggengraat voor je organisatie

Digitale transformatie is essentieel om als bedrijf vooruit te blijven gaan. Met je bedrijfsproces in een digitale infrastructuur, heb je jouw digitale ruggengraat voor de toekomst. Met alle voordelen van dien: reproduceerbare resultaten, makkelijk elkaars werk opvangen en naadloos thuiswerken. Maar met pakketsoftware alleen maak je geen transformatie. Daar heb je Kjerner als kern voor nodig.

Digitale transformatie met Kjerner

  • Software die jouw bedrijf volgt in plaats van andersom
  • Binnen budget, binnen deadline en zonder risico’s op fouten
  • Flexibel en snel aan te passen en uit te breiden

Het bedrijfsproces centraal

Digitaal transformeren lukt niet als je alleen met een paar softwarepakketten werkt die vaak net niet volledig aansluiten op jouw bedrijfsproces en onderling niet goed samenwerken. Dan stokt de digitale transformatie halverwege en ondersteun je het bedrijfsproces slechts ten dele.

De grote voordelen zullen niet haalbaar blijken, maar ondertussen kamp je wel met de administratieve lasten; vaak nog meer dan normaal vanwege missende koppelingen en slechte aansluiting op de praktijk. Zo wordt niemand enthousiast en ben je terug bij af.

‘Hoe het wél werkt? Jouw bedrijfsproces centraal stellen en daarop de software ontwikkelen.’

Digitaal transformeren met Kjerner

Bepaalde taken kun je best outsourcen of met pakketsoftware ondersteunen. Behalve je eigen, primaire bedrijfsproces. Dat wil je zo goed mogelijk laten verlopen, precies op de manier die je voor ogen hebt.

Kjerner modelleert je bedrijfsproces en richt het in op resultaat. Daar waar standaard componenten goed passen, richt Kjerner die voor je in op maat. Heb je al software in gebruik, dan sluiten we die aan op je nieuwe digital core. Zo doen we dat.

Futureproof opdrachtgevers

Kjerner heeft de digitale transformatie ingezet voor bedrijven als Hydro en Bokmerk. En die transformatie gaat door. Als je de kern eenmaal goed in gebruik hebt, dan kun je die blijvend uitbreiden tot je er het gehele bedrijfsproces mee ondersteunt.

Zo ontstaan heel andere voordelen dan alleen het sneller uitvoeren van taken die eerder handmatig werden uitgevoerd. Sommige taken verdwijnen, andere mogelijkheden komen beschikbaar. Wat je zeker weet is dat elke verbetering die je maakt voortaan in stand blijft, omdat die direct goed geborgd is in de kern.

Go digital with us

Klaar voor de toekomst? Voer de digitale transformatie door tot in de kern met Kjerner. Ontdek hoe onze software jouw organisatie helpt om flexibel en innovatief te zijn en blijven.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact