015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Een revolutionair ERP systeem op maat met de garanties van standaard

ERP software op het Alan Platform

Welk ERP-systeem kies je als standaard ERP software niet (helemaal) voldoet en maatwerk ERP software (veel) te duur is? Dan kies je voor Kjerner ERP op het revolutionaire Alan Platform. Geen enkel bedrijf is precies hetzelfde. Dus ook de software niet.

Waarom ons ERP systeem revolutionair anders is

  • ERP-software die jouw bedrijf volgt in plaats van andersom
  • Binnen budget, binnen deadline en zonder risico’s op fouten
  • Flexibel en snel aan te passen en uit te breiden

Waarom standaard ERP software je niet helpt

Leveranciers van standaard software belichten in een presentatie of demo vaak alleen de mooiste delen van het pakket, onder het mom van ‘meest gebruikt in de branche’ of ‘speciaal ontwikkeld voor de doelgroep’. Maar wie bepaalt nu wat de beste manier is om jouw bedrijfsprocessen te laten functioneren?

‘Jouw bedrijf is nooit 100% standaard, dus je software kan dat ook niet zijn.’

Jij hebt je bedrijf met bloed, zweet en tranen opgebouwd. Jij weet waarin je je kunt onderscheiden van je concurrenten. Jij weet waarin jouw bedrijf operationeel beter en efficiënter kan werken. En dat is zelden exact hetzelfde als bij je concurrent.

Jouw bedrijf is nooit 100% standaard, dus je software kan dat ook niet zijn. Daarom laat het overgrote deel van het MKB een aanpassing (maatwerk) in de standaard uitvoeren. Maar is dat niet de verkeerde volgorde?

Kjerner ERP is standaard anders

Kjerner vindt jouw ERP systeem opnieuw uit. Vanuit een kern maken we jouw onderscheidende proces 100% op maat naar jouw wens, zonder de beperkingen van een standaard ERP softwarepakket. Maar ook zonder de nadelen van veel te dure maatwerk ERP software.

Low-code op het revolutionaire Alan Platform

Want Kjerner gebruikt met haar Alan Platform een revolutionaire ‘low code’-techniek om risicoloos snel én foutloos echt flexibele ERP-software te ontwikkelen. Zo sterk, dat we garanties bieden die ongekend zijn in de branche.

De 3 garanties van Kjerner ERP:

  • Garantie op technische werkzaamheid
  • Garantie op oplevertermijnen
  • Garantie op budget

Kjerner ERP is zo flexibel dat we van tevoren de risico’s al voor 99% kunnen inschatten. Zo krijg jij de garantie van een perfect werkend ERP systeem.

ERP-trajecten zonder frustraties en kapitaalvernietiging

Onze opdrachtgevers vroegen ons onder meer om toekomstvaste software, flexibel en snel aanpasbaar, mobiel toepasbaar en ook nog eens goedkoop.

ERP succes voor Natural Bulbs

Natural Bulbs zocht een applicatie die uitgaat van productie-track&trace in plaats van verkooporder. Het resultaat is een 100% inzichtelijke levering, uniek per artikel, levering, verpakking en verzending. Het systeem was live binnen enkele weken en is continu in optimalisatie op basis van gebruikerservaringen van medewerkers. En dat voor de prijs van een standaard ERP.

ERP succes voor Bokmerk

Bokmerk zocht een systeem voor ordermanagement en logistiek, waarin het bedrijf de specifieke productie-orders kon registreren zonder extra bewerkingen. Bokmerk vond het in Kjerner ERP.

ERP succes voor Apenheul

Apenheul kon in de markt géén applicatie vinden voor voedselverbruik en ingrediënten, die zo flexibel is dat het bedrijf er ERP-functies als inkoop en distributie op aan kon sluiten. Met Kjerner werd het peanuts.

Compleet ERP, compleet op maat

Een ERP-systeem op maat van Kjerner is compleet, volledig webbased en in de cloud en geschikt voor mobiel gebruik op telefoon, tablet en scanner-devices.

Eerlijk gesprek over ERP? 

Onze revolutie in ERP zorgt voor bijzondere realisaties en bijna onbeperkte ERP-mogelijkheden. Wil je een eerlijk advies over ERP voor jouw organisatie?

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact