015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Excel-files digitaliseren

Wel de flexibiliteit, niet de fouten

Draaien jouw belangrijkste bedrijfsprocessen in Excel? Daar zul je vast je redenen voor hebben. Misschien kon je geen standaardsoftware vinden en vind je maatwerksoftware te duur en te riskant. Toch zou je wel de flexibiliteit van Excel willen houden, maar dan met meer structuur in de data en minder kans op fouten.

Maak kennis met Kjerner. Wij digitaliseren jouw Excel-files voor een scherpe vaste prijs mét de garantie dat het eindresultaat net zo goed of zelfs beter werkt.

Excel-files digitaliseren met Kjerner

  • Veilig overstappen met twee scenario’s
  • Dezelfde flexibiliteit, meer controle en minder fouten
  • Future-proof en schaalbaar

Als Excel niet meer excelleert

Als je bedrijfsprocessen in een spreadsheet als Excel staan, merk je al snel dat je tegen de grenzen van je werkwijze aanloopt. Maar je ziet ook niet meteen een andere oplossing. Al het handmatige werk in Excel is een te grote operationele belasting.

‘Het is de vraag of opschalen wel lukt als slechts één of twee werknemers volledig op de hoogte zijn.’

Opschalen zou te duur worden en nog vele malen foutgevoeliger, terwijl je vaak afhankelijk bent van één persoon die de fouten kan herstellen. Sterker nog, het is de vraag of opschalen wel lukt als slechts één of twee werknemers volledig op de hoogte zijn. Je zit vast. Gelukkig kun je zonder zorgen over op een toekomstbestendige versie.

Zorgeloos overstappen met Kjerner

Met Kjerner houd je de flexibiliteit van Excel, maar krijg je de controle die je nodig hebt om fouten en handmatig werk te voorkomen. Samen met de expert binnen je organisatie vervangen we stapsgewijs zonder risico’s het Excel-bestand.

We maken er namelijk twee:

  • één die zo dicht mogelijk blijft bij de structuur van je huidige Excel-bestand;
  • één die een aantal verbeteringen in zich heeft die de overgang de moeite waard maken voor iedereen die ermee werkt.

We zorgen ervoor dat de we data van de eerste versie altijd over kunnen zetten naar de tweede versie, totdat je klaar bent om over te stappen. Waarna de weg open ligt om nog veel meer verbeteringen door te voeren. Zonder hoge kosten of grote risico’s.

Deze opdrachtgevers willen niet meer terug

De Apenheul, Bokmerk en Natural Bulbs profiteren al van de voordelen die het digitaliseren van hun Excels opleveren. De werkwijze met niet één, maar twee versies van de nieuwe software laat bijzonder goede resultaten zien tijdens de overgangsperiode. Deze organisaties gingen pas over toen men ervan overtuigd was dat het kon en de organisatie er klaar voor was. Nu willen ze nooit meer terug.

Kom maar op met je Excel

Hoe moeilijker je spreadsheet, hoe liever we de uitdaging aangaan. Maak een afspraak en ontdek vrijblijvend hoe we jouw Excel-bestand digitaliseren en verbeteren.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact