015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Legacy software vervangen

Nooit meer vervangen

In vrijwel elk bedrijf en overheidsinstelling draait nog wel ‘legacy software’. Software die zich bewezen heeft, die werkt en stabiel is. Maar die ook stilstaat.

Wegens gebrek aan ontwikkelaars en technische uitbreidingen aan het platform, maar bovenal wegens complexiteit die het inwerken van nieuwe ontwikkelaars belemmert. In die software wil je liever niet meer investeren. Maar vervangen is duur. Met Kjerner voorkom je dat je ooit nog legacy software moet vervangen.

Legacy software vervangen met Kjerner

  • Continu blijven groeien op één enkel platform
  • Binnen budget, binnen deadline en zonder risico’s op fouten
  • Flexibel en snel aan te passen en uit te breiden

Vervangen is verliezen

Je kunt natuurlijk investeren in ontwikkeling op een nieuw platform. Maar waarom zouden daar niet dezelfde problemen optreden? Zo blijf je je frustreren over software die stilstaat; vaak juist de belangrijkste, meest bedrijfsspecifieke delen.

Een schil om de oude software heen?

Dat lijkt een uitweg, maar dat vergroot uiteindelijk de complexiteit alleen maar. Als je in die richting verder gaat, komt er alleen nog maar software en complexiteit bij, met bijbehorende beheerskosten en extra kosten voor nieuwe ontwikkelingen.

‘Je hebt de operationele kosten zo laten oplopen dat investeren om eruit te komen niet meer mogelijk is.’

Uiteindelijk bewandel je een doodlopende weg die leidt naar een software-‘failliet’: je hebt de operationele kosten zo laten oplopen dat investeren om eruit te komen niet meer mogelijk is.

Innovatie in software ontwikkeling

Met Kjerner schakel je over op een nieuw, revolutionair platform voor software ontwikkeling, Alan. Maar deze keer voor het laatst. Alan heeft namelijk de functionele specificaties van de software volledig gescheiden van de rest. Daardoor verandert het platform in gelijke tred met jouw bedrijfsprocessen.

Vervangen is verleden tijd.

Onder de motorkap komen nieuwe technologieën, zoals een voice interface, AI en augmented reality beschikbaar, maar dit heeft geen invloed op je bedrijfsproces en andersom. Dat betekent dat Alan altijd begrijpelijk maakt wat er precies gebeurt en dat technologische ontwikkelingen continu door kunnen gaan op één en hetzelfde platform.

Onze software is in de tijd alleen maar beter geworden

Voor onder meer Hydro, AXA en Natural bulbs heeft Kjerner al bewezen dat hun software te allen tijde up to date is en is geweest in al die jaren. Doordat het platform upgrade na upgrade kreeg, zonder dat dit negatieve effecten had op de werking van de software zoals gespecificeerd. Sterker nog, de software is in de loop der tijd alleen maar beter geworden vanwege de sterke uitbreidingen aan het platform.

Je eerste stap voor het laatst

De eerste stap? Maak vrijblijvend kennis met Kjerner. We laten je graag in onze eerste kennismaking zien hoe we voor jouw laatste vervanging van software zorgen.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact