015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Locomotive Design PTE Ltd.

Sampling, costing, orderhandling, productie en logistiek.

Probleem

Locomotive Design PTE Ltd. verkoopt en produceert meubelen in licentie van bekende designers. Zij ondervonden dat Excel niet het juiste programma is om hun werkzaamheden op een snelle en betrouwbare werkwijze bij te houden.

Goede cijfers zijn belangrijk en er mogen geen fouten worden gemaakt in het hele proces, onderstroom, stoffenvoorraad en logistieke planning. Door de snelle groei van het bedrijf werd het steeds lastiger en tijdrovender om orders via het Excel systeem bij te houden.

Oplossing

Kjerner ontwikkelde een applicatie voor Locomotive waarin het tijdrovende proces werd geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Producenten ontvangen nu via deze app de productieorders en na de productie worden automatisch de logistieke documenten richting de vervoerders gestuurd. Ook zit er een facturatiesysteem en een nieuw costbook aan de app gekoppeld.

In enkele weken konden orders worden ingelezen uit de klantsystemen en richting de producenten gestuurd worden. Een behoorlijke tijdbesparing!

De kerngetallen

Tegen de 2500 regels code.

Gebouwd in 350 uur, inclusief:

  • projectscope en businesscase
  • tussentijdse opleveringen en overleg
  • feedback-verwerking en testing
  • datamigratie en deployment
  • gegarandeerd bug-vrije oplevering

Meet Kjerner. Software Reinvented.

We kunnen ons goed voorstellen dat je denkt: ‘Hoe is dit mogelijk? Dat kan toch niet!?’ Daarom nodigen we je graag uit om het Alan Platform met eigen ogen te bekijken.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact