015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Maatwerk software oplossingen

Fast & future-proof

Elke organisatie is anders. En juist dat onderscheid geeft je bestaansrecht, het is de kern van je bedrijf. Je kern draait pas optimaal als je processen efficiënt verlopen. Dus kies je geen software die één proces ondersteunt, maar software die de kern van je bedrijf ondersteunt.

Unieke garanties in maatwerk software

  • Razendsnel ready
  • Blijvend flexibel
  • Bedrijfszeker

Vergeet het standaardscenario

Je kiest voor een pakketleverancier. Al snel blijken de mooie presentaties ook alleen de mooiste stukken van het pakket te hebben belicht. Ja, het is configureerbaar, maar wat je nu wil is wel héél bijzonder. Dat kan wel hoor, maar dan moet je leverancier maatwerk gaan leveren en komen de ‘consultants’ in beeld en op de rekening.

‘Maatwerk zónder frustraties, ellenlange trajecten en bugs na oplevering.’

Een koppeling met je trouwe productieplanning?

Die is eigenlijk gewoon te ingewikkeld. Dan toch maar met de hand gegevens overzetten. En als er eindelijk een update van de ‘standaard’ pakketsoftware komt, blijkt dat je al dat werk opnieuw kunt gaan doen. En dan nog heb je maanden last van onverklaarbare problemen.

De operatie raakt regelmatig verstoord, je medewerkers geven het op om de gegevens goed bij te houden en doen alleen nog het hoognodige. En na een tijd geef je het zelf ook op en ga je op zoek naar de volgende ‘standaard’ softwareleverancier.

De nadelen van standaard software

  • Duur om aan te passen
  • Snel gedwongen tot een compromis
  • Kans op fouten en weerstand in gebruik

De andere optie is maatwerk software. Maar dat is vaak duur, duurt lang om te maken en heeft een groot afbreukrisico. Nu kan het anders!

De nieuwe maat in maatwerk software

Met Kjerner krijg je maatwerk software precies zoals je het nodig hebt, zonder dat dat veel tijd kost of ellenlange testtrajecten vereist. Dus kun je al veel sneller vooruit.

Welke optie past bij jouw organisatie?

  1. Bestaande software die je nu gebruikt volledig aanpassen naar wens.
  2. Starten vanuit je bedrijfsproces en nieuw ontwikkelen.
  3. Je excelsheet of legacy software gebruiken als inspiratie en basis voor nieuwe ontwikkeling.

In alle drie de gevallen gaat ontwikkelen met Kjerner razendsnel. En dat blijft ook zo: ook na jaren in productie pas je jouw software eenvoudig aan als je wensen veranderen, met korte ontwikkeltrajecten en een hoge mate van bedrijfszekerheid.

Het succesverhaal van Hydro

Voor Europa’s grootste aluminium extrusie-fabriek Hydro levert Kjerner al sinds 2011 op maat gemaakte, complexe software voor onder meer productconfiguratie, planning, oee-meting en materiaal tracking.

Hydro vertrouwt al die jaren al op onze software. En omdat de fabriek groeit, de klanten en producten veranderen en de wettelijke eisen aangescherpt worden, werken wij de software ook regelmatig bij.

En dat blijft snel en bedrijfszeker gebeuren, ook al werken er 24/7 honderden operators continu op onze software. Sterker nog, de ontwikkelsnelheid is in de loop der tijd alleen maar groter geworden.

Lees meer over Hydro

Ook software op maat met Kjerner?

Kjerner maakt moeilijke processen simpel. Zonder moeilijk te doen. Ontdek hoe makkelijk we jouw nieuwe maatwerk software-oplossing opnieuw uitvinden.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact