015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Manufacturing Execution System (MES)

Visual Factory: de nieuwe generatie in MES

Manufacturing Execution Systems (MES) zijn bijna altijd alleen als complete standaardapplicatie beschikbaar. Maar naar welke standaard zijn ze ontwikkeld? Naar de standaard in de markt? Of de sector? Niet naar de nieuwe generatie bedrijven. Het zou te duur of zelfs niet mogelijk zijn om voor elk bedrijf een eigen MES-systeem te ontwikkelen. Tot vandaag.

MES met Kjerner

 • Groeit mee met de ontwikkelingen in en buiten je organisatie
 • Op maat voor jouw productie, zonder extra kosten
 • Binnen budget, binnen deadline en zonder risico’s op fouten

Visual Factory: het nieuwe MES voor de nieuwe generatie

Maak kennis met Kjerner Visual Factory. Het revolutionaire MES dat is gemaakt om flexibel, toegankelijk en transparant te zijn.

Visual Factory begint met een standaard installatie volgens best practice en gaat verder tot een 100% fit met jouw organisatie, tot op de module afzonderlijk. Zonder dat dit invloed heeft op de andere modules. Zonder dat onderhoud eronder hoeft te lijden. En zonder extra licentie- of onderhoudskosten.

MES-systemen werken nooit alleen

Daarom heeft Visual Factory een automatische integratiemodule om alle ERP-systemen te koppelen zonder hoge kosten of lange doorlooptijden. Van grote tot kleine ERP-pakketten én maatwerk met bijzondere koppelingen.

‘Kjerner volgt jouw spelregels door je software 100% aan te laten sluiten op elk businessproces.’

Met een MES van Kjerner ben je klaar voor de toekomst. Het MES groeit mee met de snelste trends, ook de trends die je zelf in gang zet.

Kjerner volgt de techniek op de voet, zowel voor standaard als aangepaste modules. Internet of things, mobile apps, voice interface; Kjerner is er klaar voor en jij dus ook.

Het enige MES dat aan twee kanten snijdt

Kjerner Visual Factory bewijst dat je voor hetzelfde geld (of zelfs minder), een betrouwbaarder MES krijgt met meer garanties.

MES-trajecten waren nooit goedkoop en kennen ook nog eens een hoog risico. Kjerner snapt dat je als nieuwe generatie wil kunnen vertrouwen op bedrijfssoftware die jouw unieke business aanstuurt, zonder hoge kosten en doorlooptijden.

De zekerheid van ons waterdichte implementatietraject:

 • Vaste prijs
  Licentie is vooraf duidelijk op basis van gebruikers en machines. Opzegtermijn is een maand, zelfs tijdens implementatie.
 • Vaste planning
  We spreken samen een korte oplevertermijn af en garanderen de oplevering op de afgesproken datum.
 • Totale controle
  Jij hebt de volledige regie over de samenstelling van Visual Factory. Maatwerk leidt niet tot extra licentie- of onderhoudskosten.
 • Gegarandeerde werking
  Hosting kan bij jou, bij ons of bij een derde partij. Wij zorgen dat het werkt. Foutloos.

Join the next generation

Ben je ook klaar voor een frisse wind door je productie? Sluit je aan bij de nieuwe generatie, sluit je aan bij Kjerner. Bezoek één van onze huidige klanten en word zelf ook een actief promotor van Visual Factory als MES.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact