015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Geen vertragende, dure en foutgevoelige ballast

Wij zijn Kjerner.

De mooiste initiatieven ontstaan vaak uit een probleem. Zo frustreerden twee Delftse ingenieurs zich over de nodeloos ingewikkelde manier van software maken en de vele miljoenen die daarmee verloren gaan. Dat moest anders kunnen.

Na jaren van hoofdbrekens zag Kjerner in 2018 het licht als voortzetting van M-industries en was Alan geboren: het revolutionaire software platform dat het eindelijk mogelijk maakt om snel software op maat te ontwikkelen, met alle voordelen van dien.

Kjerner richt zich op de kern

Kjerner is het Noorse woord voor kernen. We richten ons graag op de kern van zaak. Jouw belangrijkste bedrijfsprocessen, maar ook software in de kern: met alleen de essentie om jou vooruit te helpen. Zonder alle vertragende, dure en foutgevoelige ballast.

Het Alan Platform

Software heeft zich sinds de jaren ’90 in kleine stapjes ontwikkeld. Maar nu is het tijd voor een échte verandering: een nieuwe generatie software. Passend voor elk bedrijf, in elk budget. Als enige bedrijf ter wereld heeft Kjerner softwaretechniek en functie volledig van elkaar gescheiden in het Alan platform. Geen configuratie, geen maatwerk, een echte techniekloze beschrijving van de functie.

De toekomst is vandaag

Ons team ondersteunt organisaties nu 24 uur per dag, 7 dagen per week op honderden computers door heel Europa. Grote en kleine bedrijven, waaronder Norsk Hydro, Axa Home & Bike Security en de Apenheul. Meer dan 1.000 professionals werken actief met Alan en een groeiende community van experts op het gebied van Alan-modelleren sluit zich bij ons aan.

Alan - software reinvented

  • Werk altijd met de laatste techniek
  • Neem elke module mee naar de laatste versie, ook in maatwerk
  • Lees alle modules en pas ze zelf aan
  • Dwing foutloosheid al af tijdens het modelleren van de functies
  • Ondersteun ook complexe processen moeiteloos

Skip de standaard, bouw op Alan

Wil je ook bouwen op Alan, of bouwen aan Alan? We laten graag zien hoe revolutionair ons platform is.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact