015 - 268 25 68 Over ons Partners Demo aanvragen

Partners die bouwen met Alan

Samen staan we sterk

Bij Kjerner geloven we in focus. Weten waar je waarde toevoegt. In ons geval is dat het unieke Alan Platform en de positieve effecten die dat heeft op maatwerk software ontwikkeling

Als je zelf weet waar je waarde toevoegt, herken je dat ook makkelijker bij anderen. En met die partijen willen we natuurlijk graag samenwerken.

Gelukkig ontdekken steeds meer bedrijven de kracht van Alan en die sluiten zich graag als partner bij ons aan.

Deze partners bouwen met Alan

Incertex

Incertex levert expertise en zekerheid op het gebied van asset informatie over infrastructuur, vastgoed en ruimtelijke ordening. Samen met Incertex realiseerden we in Alan voor Prorail een applicatie voor asset management.


OGD

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling in de vorm van outsourcing, projecten, advies en ict-professionals. Samen met OGD realiseerden we in Alan o.a. de Dieet-app voor de voedselkeuken van de Apenheul.


Privacy Direct

Privacy Direct is een jong, dynamisch privacy adviesbureau. Samen met Privacy Direct ontwikkelen we in Alan een applicatie voor AVG compliance en helpen zij ons met privacy by design.


Applicatiefabriek

Applicatiefabriek bewijst met Alan dat zij met minimaal een factor 10 sneller kunnen ontwikkelen dan met traditionele applicatie ontwikkeling.


Content Power

Content Power gebruikt haar expertise in het op maat maken van user interfaces in combinatie met Alan. Zij zorgen voor een ideale user experience, die precies aansluit op de taak en Alan zorgt voor bedrijfszekerheid, ondersteuning van alle workflows en wendbaarheid van de kern van de applicatie, hoe complex ook.


Quant Base

Quant Base is gespecialiseerd in het visualiseren van data en heeft daarvoor ook haar eigen dashboard technologie ontwikkeld, de Smart Graph. Deze zetten ze al in bij klanten zoals TransLink Systems (OV Chipcard), Fundwijzer.nl en de Nationale Meldkamer 112 te Driebergen. Wij houden beiden van snel schakelen en kunnen gezamenlijk ervoor zorgen dat uw data correct, flexibel en in de passende vorm gevisualiseerd wordt.

Skip de standaard, bouw op Alan

Wil je ook bouwen op Alan, of bouwen aan Alan? We laten graag zien hoe revolutionair ons platform is.

Stel je vraag aan Kjerner

Aanhef *

Direct contact

Met het Alan Platform versla je de draken van automatiseringsprojecten. Onze garantie: { No more software failures }

015 - 268 25 68 zien is geloven

{ No More Software Failures }
015 - 268 25 68 Contact